Ons team

Kinderdagverblijf Het Darteltje in Kortrijk & Bissegem

De gezichten achter onze kinderopvang

underline yellow 1

Kinderdagverblijf Het Darteltje staat voor speelsheid, vrolijkheid en levendigheid. De karakters van onze kinderverzorgers sluiten daar dan ook perfect bij aan. Maak hieronder kennis met ons team.

Kinderdagverblijf12

Tatyana Pluym

Tatyana is verantwoordelijke van Het Darteltje en is mama van Kyara, Alyssia en Lewis. Samen met haar partner Frederick woont ze in het pittoreske Vichte. Als tiener ging ze vaak babysitten en paste ze op haar jongere broers en zus.

Zo ontwikkelde ze een liefde voor kinderen en besloot ze om een studie in die richting aan te vatten, namelijk Gezondheids- en Welzijnswetenschappen. Tatyana liep gedurende die studies ook diverse stages in kinderdagverblijven en kleuterklassen.

Ze omschrijft zichzelf als een dame die vooruit wil in het leven en voor elk probleem een oplossing zoekt. Ze haalt er voldoening uit om kinderen te zien genieten en openbloeien.

Frederick Bovyn

Frederick is trotse vader, partner van Tatyana en medeverantwoordelijke van Het Darteltje. Enerzijds werkt hij bij Infrabel in Kortrijk, anderzijds werkt hij als zelfstandig elektricien voor zijn zaak Frelec.

Binnen de kinderdagverblijven voert hij samen met Tatyana administratieve taken en allerlei klusjes uit. Zijn vrije tijd vult hij met voetbal bij zijn minivoetbalploegje in Anzegem.

1
Kinderdagverblijf14

Laura Weyme

Laura is kinderverzorgster in de vestiging in Kortrijk. Tijdens haar stages gedurende haar studies Orthopedagogie ontdekte ze dat ze erg graag met kinderen werkt.

Ze is nadien dan ook meteen aan de slag gegaan in een kinderopvang, om daarna in Het Darteltje te belanden. Na de werkuren houdt ze van lekker eten, is ze een reisliefhebber en brengt ze graag tijd door met haar vrienden.

Melanie Bollaert

Melanie, mama van Fay, geeft elke dag het beste van zichzelf in de vestiging in Bissegem. Ze werd van jongs af aan al omringd door kinderen. Zo ging ze vaak babysitten op haar neefjes en nichtjes.

De logische stap voor haar was dan ook dat ze kinderzorg zou studeren. Daarna volgde ze nog een opleiding tot logistiek assistent en nadien tot zorgkundige. Melanie volgde stages in kinderdagverblijven en in rust- en verzorgingstehuizen.

Na zich meer dan zes jaar te hebben ingezet voor senioren, besliste ze om een carrièreswitch te maken en zich toe te leggen op de ‘juniors’.

2
amber

Amber Vanhee

Samen met Melanie is Amber aan de slag in de vestiging in Bissegem. Tijdens haar middelbare studies koos ze voor de richting Verzorging. Daarnaast paste ze ook regelmatig op haar dertien neefjes en nichtjes, waardoor ze een grote voorliefde voor kinderen ontwikkelde. Amber volgde een extra zevende jaar waarbij ze studies en het werkleven combineerde.

Zo volgde ze twee dagen per week de opleiding tot kinderbegeleidster en werkte ze de andere drie dagen in een kinderdagverblijf of bij onthaalouders. In haar vrije tijd deed ze bovendien nog ervaring op bij kleuters op het speelplein van Kuurne en tijdens haar vakantiejob in een kinderdagverblijf.

Ine Cornilly

De derde vaste verzorgster in de vestiging in Kortrijk is Ine. Zij studeerde af als logistiek assistente en volgde nadien nog een eenjarige opleiding Kinderzorg aan VIVATO in Kortrijk.

Zo deed ze heel wat ervaring op met kinderen tijdens verschillende stages. In de zomer van 2020 proefde ze van het werkleven tijdens een vervangingsopdracht in een kinderdagverblijf in Zwevegem. Sinds februari 2021 versterkt ze ons team. Ine vult haar vrije tijd graag met wandelen, fietsen, koken en babysitten.

Kinderdagverblijf17
image001 e1630916699237

Lindsey Nuytten

Samen met Laura en Ine legt Lindsey de kindjes in de watten in de vestiging in Kortrijk. Ze heeft zelf een dochtertje. Na een opleiding tot kinderverzorgster en met enkele jaren ervaring in de kinderopvang komt ze met veel enthousiasme het team van Het Darteltje versterken. Lindsey houdt ervan om kinderen gelukkig te maken en creatief uit te dagen. Ook na de werkuren laat ze haar creativiteit de vrije loop en wandelt en zwemt ze graag.

Sarah De Block

De laatste helpende hand in Kortrijk, tot slot, is Sarah.

Sarah volgde een opleiding Kinderbegeleider in CVO Miras te Kortrijk.

Voor de opleiding en voor ze hier kwam werken, deed ze ervaring op als monitor in de speelpleinwerking te Kuurne . In haar vrije tijd gaat ze graag uit met vrienden, houdt ze van lekker eten en is ze een film- en serieliefhebber.

sarah 1

Wenst u meer informatie over onze teamleden of over onze werkwijze? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Als u graag stage zou lopen in ons kinderdagverblijf, stuur dan zeker een mailtje met uw cv en motivatie naar info@hetdarteltje.be.

Darteltje boom 01